Thaimaalainen pitopalvelu

Pyydä tarjous ›

Valitse juhlaasi hieman hurmaavammat tarjoilut

Thaimaalainen pitopalvelu Salo, Turku, Helsinki -alueella

JanThai tuo thaimaalaisen ruoan juhlasi pöytään. Tarjoamme räätälöityjä pitopalvelupaketteja kaikenlaisiin tilaisuuksiin, suuriin ja pieniin, joissa ruoan pitää paitsi toki maistua myös näyttää aivan ihanalta!

Curryt, riisit, keitot ja salaatit muodostavat hurmaavia makuja, kokonaisuuksia ja värejä, kuitenkin sopivassa harmoniassa. Tarjoa niitä vieraillesi tilaamalla aito thaimaalainen pitopalvelu meiltä, aina Salosta Turkuun, Helsinkiin, koko Varsinais-Suomeen ja Uudellemaalle.

Pitopalvelustamme

  • Toiveidesi mukaan räätälöidyt tarjoilut – vaihtoehtona 11 eri annosta, joista voit valita 1–3 
  • Tarjoiluastiat
  • Alkoholittomat juotavat
  • 10–60 hengelle, myös isommille ryhmille tarvittaessa

Teethän tilauksen viimeistään 1 viikkoa ennen tilaisuuttasi ja kerrothan samalla mahdolliset ruoka-aineallergiat. Kysy lisää!

Ota yhteyttä ›

Helppo pitopalvelu

Se on tavoitteemme. Haluamme tehdä hyvästä ruoasta vaivattomasti osan tilaisuuttasi, oli edessä sitten syntymäpäivät, polttarit, saunailta, firman juhlat, pikkujoulut, mikä vaan hetki, johon herkullinen ruoka kuuluu. 

Siksi meiltä hoituu kaikki tarjoiluihin liittyvä aina astioista ruoan toimitukseen. Kysythän lisää ruoastamme, kerromme mielellämme makuvaihtoehdoista ja laadimme sinulle tarjouksen pitopalvelusta. 

Voit myös tulla tutustumaan thaimaalaisen keittiön antimiimme vierailemalla foodtruck-kärryllämme, josta saat take away -annoksia lounasajasta iltapäivään arkisin ja viikonloppuisin. Päivitämme sivuillemme aina ajoissa, milloin missäkin liikumme. 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita